Postmus Nuis

Postmus Nuis is een veelzijdige vakwinkel in Nuis met alles wat je nodig hebt om te klussen binnen- en buitenshuis. In 2022 klopten zij aan bij TriplePro Online Marketing voor een nieuwe website. Nadat het project een tijdje stil had gelegen kwam deze bij mij op de lijst. Ik heb veel mogen doen voor dit project. Van projectmanagement, klantcontact en het geven van een training tot ontwikkeling en contentmanagement. Deze website heeft het allemaal.

Bekijk de website
"De kennismaking liep goed na meerdere bedrijven te hebben benadert voor onze website hadden wij de meeste binding met triple pro. Wij zijn goed door het proces heen gekomen alleen in het midden van de bouw liep het even wat minder gesmeerd door wat verschuivingen binnen het team. Maar later is dit goed opgepakt en zijn we zeer content met het eind resultaat. En een belangrijk ding Gerda heeft de site echt een upgrade gegeven na de eerste oplevering."
14-10-2022
Christian Renkema , Nuis
Postmus Nuis website
Gerealiseerd tijdens mijn werkzaamheden bij TriplePro Online Marketing
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram