Een website op basis van jouw wensen

Op zoek naar een webbouwer die met jou meedenkt en pas tevreden is als jij dit ook bent? Stop maar met zoeken, dan bouwen wij jouw website!

Een website laten maken door Graphicdeer

Graphicdeer ontwikkelt professionele websites voor een mooie prijs. Je kunt hier terecht voor het complete pakket: van een webdesign tot copywriting. Lever je liever zelf een ontwerp aan of schrijf je graag zelf teksten? Ook dat is geen probleem! Bij Graphicdeer wordt er écht gekeken naar wat jij wilt, heb je één aanspreekpunt en bieden we hulp waar jij dat nodig hebt.

Graphicdeer's website portfolio

Iemand de bouw van je nieuwe site toevertrouwen is natuurlijk super spannend. Wil je weten wat je kunt verwachten bij Graphicdeer? Bekijk dan eens eerdere projecten.

Bekijk alle projecten

Een website op maat

Graphicdeer gelooft dat elk bedrijf uniek is en een eigen verhaal vertelt. Daarom maken wij elke site op maat. Voor, tijdens en na het maken van jouw website hebben we regelmatig contact. Zo wordt deze helemaal naar wens en wordt je echt betrokken bij je nieuwe website. Tijdens het ontwikkelproces hebben we de volgende contactmomenten:
 1. Vrijblijvende kennismaking: hierbij kijken we naar jouw wensen en of Graphicdeer bij jouw bedrijf past
 2. Feedbacksessies: tijdens de ontwikkeling bespreken we regelmatig of alles naar wens is en betrek ik jou in het proces
 3. Training: je ontvangt een persoonlijke training om wegwijs te raken in het systeem. Zo kun je zelf jouw website beheren

Wat komt er kijken bij de ontwikkeling van een website?

Het ontwikkelen van een website bestaat uit vele stappen zoals het registreren van een domein, het ontwerp en de daadwerkelijke ontwikkeling. Wanneer de website live is, is het ook belangrijk om deze vervolgens juist te gebruiken en te promoten. Met al deze stappen kan Graphicdeer jou helpen.
 • Een webdesign laten maken
 • Teksten laten schrijven
 • Vindbaarheid verhogen
 • Content laten managen

Wat kost het om een website te laten maken?

Ieder bedrijf is uniek en zo is ook elke website anders. Sommige sites zijn complexer dan anderen en de tijd die nodig is om ze te maken verschilt dan ook enorm. Bij Graphicdeer heb je al een goede website vanaf €1500,-. Dit is inclusief:

 • Kennismakingsgesprek
 • Design
 • Bouw van de website
 • Twee feedbacksessies
 • CMS Training
 • SEO-check

Vraag een offerte aan

Nieuwsgierig wat jouw idee gaat kosten? Vraag dan een offerte aan. Maak je liever gelijk een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dat mag ook! Geef dit aan in het onderstaande formulier.
Vrijblijvende afspraak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram