Copywriting: pakkende teksten voor jouw doelgroep

Met copywriting profiteer je van goede teksten op jouw blog, website of productenpagina. Waar heb jij een pakkende tekst voor nodig?

De kracht van copywriting

Misschien vind je het lastig, maar misschien heb je er ook wel geen tijd voor: teksten schrijven. Toch is het belangrijk om er aandacht aan te besteden. Tekst is immers een van de eerste dingen waar jouw doelgroep mee in aanraking komt wanneer ze jouw bedrijf online vinden. Een goede tekst zorgt niet alleen voor meer positieve ervaringen van jouw klanten, maar ook voor meer bekendheid en meer publiek. Kies daarom voor copywriting bij Graphicdeer.

Waarom copywriting jouw bedrijf veel brengt

Een tekst schrijven kan iedereen, maar niet iedereen weet de fijne kneepjes van het vak. Daarom is het beter om copywriting uit handen te geven aan ervaren tekstschrijvers. Graphicdeer maakt teksten op basis van doelgroeponderzoek, onderzoek over het onderwerp en SEO. Op deze manier bevat jouw website goede teksten, voor zowel jouw bezoekers als voor zoekmachines. Alle voordelen van goede copywriting op een rij:

  • Geschreven voor jouw doelgroep
  • Een goede tekst zet om tot actie, wat zorgt voor omzet
  • Door SEO technieken toe te passen wordt jouw bedrijf beter gevonden

Copywriting proberen?

Heb je nog niet eerder met Graphicdeer samengewerkt? Neem dan gerust eens contact op. Om te kijken of Graphicdeer bij je past krijg je de eerste blog of pagina met 50% korting.

Vraag een offerte aan

Copywriting met een doel

Graphicdeer is gespecialiseerd in het schrijven van commerciële online teksten. Deze teksten hebben een doel voor ogen en proberen jouw klant te overtuigen, te informeren of te vermaken. Copywriting kan op vele plekken worden toegepast, denk bijvoorbeeld aan:

  • Webpagina's
  • Productomschrijvingen
  • Blogs

Een vaste prijs voor goede copywriting

Wij geloven niet in een woordje meer of minder en daarom betaal je bij Graphicdeer per blog of pagina een vaste prijs. Wil je meer tekst? Dit is slechts €15,- per 100 woorden.

Blog

€50,- per blogtekst

Een commerciële blog geschreven voor op jouw eigen website of om te gebruiken bij een linkbuildingruil. Blogs van Graphicdeer bestaan uit 300 tot 400 woorden en worden geschreven met jouw doelgroep voor ogen. Met welk onderwerp mag ik voor je aan de slag?

Webpagina

€75,- per pagina

Een tekst voor een webpagina van jouw eigen website. Graphicdeer schrijft teksten tussen 300 en 400 woorden voor een webpagina. Wil je meer tekst op de pagina? Laat het dan gerust weten!

Product- en categorieteksten

€75,- per tekst

Heb je een webshop of licht je producten uit op je website? Graphicdeer schrijft passende teksten per product om ze de aandacht te geven die ze verdienen. Deze teksten zijn 300 tot 400 woorden lang. Voor welk product mag ik wat schrijven?

Vraag een offerte aan

Nieuwsgierig wat jouw idee gaat kosten? Vraag dan een offerte aan. Maak je liever gelijk een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dat mag ook! Geef dit aan in het onderstaande formulier.
Vrijblijvende afspraak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram